ListaFirme.ro

Phone book of Romanian companies

Cartea de telefon pe mobil sau tabletă

Aplicația nu necesită instalare. Navigați de pe telefon sau tabletă pe site-ul www.ListaFirme.ro și dați [Add to Homescreen]

De ce să păstrați teancuri de cărți de vizită sau să adăugați în agendă mereu noi contacte de afaceri când ele deja există?
Cu un simplu link salvat pe telefon sau tabletă puteți avea acces la toate informațiile de contact ale firmelor puse la dispoziție aplicația ListaFirme.ro
Cu ListaFirme.ro aveți deja cel puțin câte un număr de telefon pentru majoritatea firmelor și în plus email, persoane de decizie, localizare pe hartă, website și alte informații utile.

Căutare după număr în cartea de telefon

Un avantaj oferit de pachetele de acces cu căutare extinsă sau avansată este posibilitatea de a câuta un număr în cartea de telefon și a afla cărei firme îi aparține.
În cazuri particulare un număr de telefon poate fi alocat mai multor firme care uzual împart același sediu sau au persoane comune în conducere.
Pot fi găsite doar numerele alocate companiilor ca fiind numere publice de contact (nu se pot găsi numere aparținând unor persoane private și care nu au fost publicate ca fiind în legătură cu o firmă).
Pentru a căuta un număr de telefon accesați submeniul căutare avansată al butonului [Caută] din partea de sus a paginii (trebuie să vă autentificați și să aveți un pachet de acces).

Click to call - apelați cu un click

Pentru a apela un număr de telefon este suficient să dați click/touch pe el și acesta va fi format automat pe mobil sau va fi deschis în aplicația de telefonie implicită pe PC.
Aplicațiile de PC pentru telefonie pot fi Skype sau orce aplicație SoftPhone conectată la un serviciu VoIP;
Fiecare firmă are în profil o secțiune de notițe personale unde puteți face însemnări privind convorbirile avute astfel încât în viitor veți ști ce ați discutat anterior.
Fiecare număr de telefon afișează (când treceți cu mouse pe deasupra) rețeaua în care este portat (în caz că aveți preferințe de rețea).

Sugerați noi informații de contact

Utilizatorii pot reclama informațiile de contact pe care le consideră eronate și pot adăuga noi informații de contact pe care doresc să le ofere public.
Informațiile reclamate/adăugate de utilizatori nu sunt publicate imediat ci sunt verificate întâi, conform unei planificări, de către operatorii noștri.
Utilizatorii care aduc contribuții au adeseori surprize plăcute.
Firmele care au completate informații de contact lasă o impresie plăcută și creează un sentiment de siguranță potențialilor clienți/parteneri.